torsdag 7. januar 2010

Swedish Cup

Simen Rostad deltok i det internasjonale stevne Swedish Cup i Sävsjö i Sverige. Konkurransen gikk over 3 dager. Hele 531 skyttere var påmeldt derav 70 norske. I klassen til Simen (Jm) var det 95 skyttere.
Første dag skjøt Simen 580p som holdt til en 17 plass. Det var litt stang ut denne dagen med hele 7 9,9. Dag 2 gikk det bedre, 588p og en fin 3. plass etter innledende skyting. I finalen åpnet Simen greit men ble for passiv og endte på en 7 plass med 685,5 poeng. Siste dag kom Simen på en 10 plass med 584p etter en noe svak siste serie. Alt i alt var Swedish Cup oppløftende for Simen. Han kom på 7 plass på listen for "Best ARJM" noe som han er veldig fornøyd med
. De norske skytterne gjorde en fin figur med mange pallplasseringer og gode resultater. Se resultater og informasjon om Swedish Cup her.