torsdag 18. desember 2014

Rotarys Hederspris 2014 til Monica

 Monica Fritzner Hansen (t.v.) mottar hedersprisen fra Rolvsøy Rotaryklubbs president Magdalena Eldor.

Ildsjel, forbilde, drivkraft, klubbleder, trener, norgesmester og kongepokalvinner. Superlativer og merittene var mange da Monica Fritzner Hansen (50) mottok ”Rolvsøy Rotarys hederspris for samfunnsnyttig innsats”.

Hun er ikke den som stikker seg frem, og de som kjenner henne, karakteriserer henne som dyktig, omsorgsfull og målrettet. Allerede som 15 åring kom Rolvsøy-jenta med i Fredrikstad Miniatyrskytterlag, og gjennom nesten 35 år har hun gjort sitt beste for at ungdommer både lokalt og i Østfold ellers, skal bli like glad i miniatyrskyting som hun selv. Monica var også en drivkraft da Fredrikstad Miniatyrskytterlag fikk bygd sin skytebane i Rolvsøyhallen.

– En ”utamæsjæl-opplevelse”. Dette hadde jeg ikke ventet, sa en glad Monica. Hun var invitert til rotarymøtet for å fortelle om miniatyrskyting … Hedersprisen, et tinnfat med inskripsjon og et diplom, har vært delt ut 25 ganger tidligere.

Mestertrener
Med Monica som trener har laget fått en europamester for juniorer, og flere ungdommer har blitt norgesmestere. Så dyktig har hun vært at Norges Skytterforbund utnevnte henne til ”Årets klubbtrener” i 2009. Monica har også vært landslagstrener. Selv kan hun skilte med både Kongepokalen og to NM-titler. Hun er æresmedlem i Fredrikstad Miniatyrskytterlag og har fått Østfold Skytterkrets’ statuett for lang og aktiv innsats.


Fredrikstad MSL gratulerer.