tirsdag 7. mai 2019

Sander (12) til topps i Ungdomslekene

FMSL skyttere, fra v. Per Chr.og Lars J. Walle Brastad og Sander Gressløs.
(Fra Fredrikstad Blad nettutgave)
Landsstevnet for rekrutter ble i helgen avholdt under Ungdomslekene i Lillehammer.
DEL
INNSENDTKonkurransen gikk på 10m med luftvåpen der 10’ern kun er 0,5mm i diameter. Det ble skutt i fire klasser for rifle og pistol og det var med omlag 120 deltakere. Fredrikstad Miniatyrskytterlag og Hvaler Sportsskyttere deltok med flere skyttere som gjorde sine saker meget bra. Sander Gressløs fra Fredrikstad MSL tok gull i klasse U12 med fine 294 poen og ble i tillegg nummer tre i superfinalen der medaljevinnerne i alle klassene fikk skyte etter utslagsskyting hvor det ble veldig spennende helt til slutt.
Hvaler Sportsskyttere fikk med seg to sølvmedaljer med Lukas-Aleksander Akselsen i U14 med 293p og Amanda Sofie Pettersen i U16 med 285p. Lukas-Aleksander ble også nummer to i superfinalen. Klassene U12 og U14 skyter sittende med anlegg og U16 skyter stående uten anlegg. Camilla P. Johannessen, FMSL  ble nummer fem i U16, Hvalers Mia Tjønn ble nummer åtte og Lars Jørgen Walle Brastad, FMSL nummer 15 med 264p.
I åpen rekruttklasse for de under 11 år hvor det ikke er rangering så skjøt Per Christian Walle Brastad, FMSL fine 285p. Alt i alt fine resultater for alle og fine opplevelser.