mandag 25. april 2016

Gull og bronse på Landsstevnet for rekrutter.

Fra v. Hanne Julie Rostad, Julie P. Johannessen, Camilla P. Johannessen og Ida M. Thorbjørnsen.

Fr.stad MSL deltok i helgen på Landsstevnet for rekrutter med 7 skyttere. Stevnet ble innledet fredag kveld med en sprintkonkurranse som var et ekstra tilbud utenfor Landsstevnet, hvor det skytes 30sk på bedriftsskive på 15 min. Julie P. Johannessen vant R-16 med 293p, søsteren Camilla P. Johannessen ble nr. 4 med 289p, samme poengsum som nr 3.

På lørdag startet da Landsstevnet for alvor. Det ble en lang, men fin dag i Alfhallen. Etter litt frustrasjon gjennom dagen på vegne av skytterne, fordi bordene i hallen ikke er laget med tanke på at man skal sitte på stol, så var det noen som var fornøyde og noen mindre fornøyde.
R-12 så stilte Lars Jørgen Walle Brastad til start og fikk en finfin 7. pl med 281p.
I R-13 så stilte Mathias Stensrød, han fik en fin 8. pl med 284p.
I R-14 så kom første medaljen til FMSL. Her ble det en flott 3. pl til Hanne Julie Rostad med 297p, mens Ida Marie Thorbjørnsen ble nr 10 med 292p. Disse 2 jentene stilte på lag i R 14 sammen med Mathias og de fikk en 5. pl.

I R 15-16 så kom det ny medalje til FMSL. Julie P. Johannessen tok gullet som hun gjorde i NM med fine 289p. Hun startet litt rufsete, men hentet seg fint inn med en avsluttende serie på 99p. Søsteren Camilla har enda ikke fylt 13 år, men stilte likevel i R 15-16. Hun fikk en super 4. pl med 284p og skal være veldig fornøyd med innsatsen sin. Loke Solli perset i stevnet med fine 217p, og sammen med jentene så ble de nr. 4.

Siden Julie P. Johannnessen vant klassen sin, så var hun også kvalifisert til superfinalen hvor klassevinnerne skjøt sammen med en landslagsskytter, her ble hun nr. 6, skjøt veldig bra, men ikke lett å konkurrere på lik linje med de som sitter med anlegg.

Som leder for ungdommen så synes jeg skytterne skal være stolte av prestasjonene sine og for de som ikke var helt fornøyde, så kommer det flere landsstevner som man kan forbedre seg på. Det eneste som nå gjenstår denne sesongen er premieutdelingen til kretsen i Østfoldhallen kl 18.00 på torsdag 28/4-16, Norges Cup 3/5-16 og avslutningen den 12/5-16. Litt trening blir det i mai i hvert fall, men det tar vi etter som hva skytterne ønsker.

Skytterhilsen
Monica Fritzner Hansen